banner

Betonboringen Geffen is in 2006 opgericht door Jan Nederkoorn. Na voltooiing van mijn MTS opleiding ben ik 12 jaar werkzaam geweest als betonboorder bij 2 boorbedrijven. In deze jaren heb ik veel ervaring opgedaan. Naast het werk als betonboorder heb ik interesse op het gebied van techniek. Door mijn eigen bedrijf te starten kan ik het een met het ander combineren.

Betonboringen Geffen kiest ervoor om samen te werken met collega boor-bedrijven en ZZP’ers. Daardoor is het mogelijk een breed scala projecten te realiseren, gebaseerd op een goede planning en degelijke afspraken. Wij maken duidelijke afspraken met onze klanten over de kosten, de planning en de oplever temijn. We werken enkel samen met ervaren vakmensen. Boren en zagen is specifiek werk. Ervaring en kennis van gereedschap en materiaal waar mee gewerkt dient te worden is belangrijk, evenals kennis van gesteente en materiaal waaraan gewerkt dient te worden. De praktijk heeft ons geleerd dat ervaring een kostbaar goed is in dit vakgebied. Verder hechten we belang aan net werk! Boren is onmogelijk zonder puin maar we gaan er zo zorgvuldig mogelijk mee om, werk wordt netjes achtergelaten.

Beton boren en -zagen is specialistisch werk dat in de bouw uiteindelijk zijn eigen plaats heeft veroverd, het is een vak op zich. Het meeste werk voor Betonboringen Geffen komt van aannemers, die via onder aanneming hun boor- en zaagwerk uitbesteden. Andere opdrachtgevers zijn bijvoorbeeld installateurs, sloop/boorbedrijven, alsmede een steeds groter groeiende vraag van particulieren. Een renovatie of verbouwklus, bv uitsparingen voor trappengaten, kozijnen, een gat voor de afvoer van U droogtrommel of afzuigkap.

Betonboringen Geffen is er ook voor reparatie van Uw machines en de jaarlijkse keuring. We zijn hiervoor gecertificeerd en hebben de juiste apparatuur om volgens de NEN 3140 norm te keuren.